Klæd dig godt på når du skal ud i haven

Her er vi en lille gruppe gartneri-entusiaster, som efterhånden er begyndt at glæde sig rigtig meget til at foråret springer frem. De sidste par dage har været præget af sol og varmere gradere, hvilket jo uden tvivl påvirker humøret positivt. Her på siden glæder vi os rigtig meget til at komme ud i haven igen, efter den lange vinterpause. Vi er da også så småt ved at bevæge os derud, da det jo er ved at være forår og vejret er blevet en anelse bedre. Vi behøver dog stadigvæk en god og varm jakke, da temperaturen stadig er under 10 grader. Her kan vi foreslå jer følgende mærker, som vi selv bruger i den kolde tid:

Disse varianter, vil uden tvivl holde jer varme, så i så småt kan begynde, at bevæge jer ud i haverne, og gøre jeres haver klar til foråret.

Efter tidligere erfaringer, kan vi dog ikke udelukke at vejret kun bliver bedre fra nu af, da vi jo før har set det har sneet i marts og april. Dette håber vi jo selvølgelig ikke der sker i år, da vi simpelthen snart ikke kan vente mere. Det er bare så afstressende og behageligt at gå og pusle ude i haven.

Glæder i jer også til at komme ud i haverne igen?

 

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>