Om os

Velkommen til bloggen, bloggen er mit personlig sted, som jeg startede i 2010, da jeg ønskede at have et sted at skrive omkring min dejlig have, som jeg bruger meget tid på. Det første stykke tid, da blev bloggen benyttet som min egen lille have. Efterfølgende er bloggen blevet udvidet til at være min helt egen livsstilsblog, hvor jeg kommer ud med alt det, jeg nu går med i hverdagen.

Hvis du er kommet for at læse mere omkring mine have projekter, så læs med:

Har du lidt grønne fingre, eller har du en interesse for gartneri? Så er du havnet det helt rette sted! Her er jeg en gartneri-entusiaster, der vil skrive om løst og fast omkring det at være gartner ved navn Greve, men så sandelig også om en masse andet. Jeg har været i faget i mange år, og arbejdet med alt fra de helt store projekter til noget mere beskedne private haver. Ligegyldigt hvilket projekt, jeg arbejder på, er jeg kendetegnet ved vores glæde ved faget, og jeg er alle udstyret med de berømte ‘grønne fingre’.

Der er noget helt fantastisk livsbekræftende ved at arbejde med at få ting til at gro og naturen er et uudtømmeligt skatkammer, som vi mennekser efterhånden kun forstår og kender en brøkdel af. Flere og flere rykker ind bag et skrivebord, og den viden som mange af vores olde- og bedste forældre havde om naturen og dyrkningen er ved at forsvinde – derfor er fag som gartnerifaget så essentielle for vores forståelse at omgivelserne og vores evne til at bibeholde et sundt miljø og masser af smuk grøn natur omkring os.

Jeg håber på at kunne inspirere flere til at trække i arbejdstøjet på den ene eller den anden front ved at videregive vores viden og entusiasme for gartneriet her på bloggen. Det skulle gerne give et lille indblik i livet som en gartner, og måske endda inspirere dig til at tage en dag ekstra i haven.

God fornøjelse!

Peter Greve

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>