Bliv inspireret af haveprogrammer

Selvom vinteren stadig har et fast greb om os og der ikke er meget spræl i havens planter, så kan man alligevel få en lille bid af foråret ved at se et af de mange haveprogrammer, der har været sendt i årenes løb. Når man er gartner som jeg, er det svært at holde ventetiden ud, til man kan komme i haven og få gjort noget ved de forladte planter.

Det er ikke kun kundernes haver, der begynder at trænge til en kærlig hånd, men også min egen. Så derfor drømmer jeg mig lidt tilbage til foråret og sommeren med et haveprogram i fjernsynet. Her kan man få masser af ideer til, hvad man kan gøre for at pifte sin have op og hvilke planter, man kan plante.

I mit arbejde er jeg selv blevet inspireret mange gange og har brugt nogle af ideerne i både min egen  og andres haver. Jeg har eksempelvis fået inspiration til at lave en bålplads med siddepladser rundt omkring i min egen have. Derfor synes jeg, det er en rigtig god ide at se et haveprogram, hvis man mangler ideer til at pifte sin have op.

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>