Chili på menuen

1397327_peppers

Så er det tid til en guid i hvordan man dyrker chili, som vi har haft flere spørgsmål om de seneste år. Det er en af de planer som er blevet meget populær de seneste år.

Vi vil her kigge på hvordan man nemmest kan passe sine chili planeter, således man får det optimale chili frugter, samt at ens chili plante overlever vinteren over.

Det er nemt og billigt at dyrke chili, men det sker ofte at folk ikke formår at få det optimale udbytte af deres chili planter, samt at de ikke kan holde vinteren over, hvilket så gør at folk ikke få købt sig en ny chili plante næste år. Faktisk så skal der ikke mere til end et par frø for en kerne, noget jord og så vand (og gødning), så kan man faktisk lave sin egen chiliplante.

Chiliplanten kan passe sig selv i vindueskarmen eller i et drivhus, der findes også visse meget hårddygtige arter som kan klare at være udendørs. Det sjove ved chili planten er at denne findes i utallige arter – buskede, ikke buskede, høj, ikke høje, små, store. Farverne kan også være i utallige af farve lige fra grøn til hvis. Smagen kan også være meget pussig, og kan f.eks. have et hint af passionsfrugt, citron, solbær osv.

Kom i gang med din chiliplante i dag er temaet på vores kommende messe besøg

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>