Den bedste julegave – nu damper jeg!

1321258_snowman_with_surprise_-_no_bkg

Så er de travle juledage og diverse familie julefrokoster overstået og man føler sig godt mættet både fysisk og psykisk. Det har været super hyggeligt, men nu glæder man sig lidt til hverdagen igen.  Dog skal det lige tilføjes at jeg i år fik en julegave der er bedre end jeg længe har fået: Jeg fik en e-cigaret. Har igennem en lang periode forsøgt at stoppe med at ryge men det er som om det ikke rigtig vil lykkedes. Jeg har nok brokket mig lidt til familien og de, som jo gerne vil se mig gennemføre det rygestop, havde derfor valgt at give mig en virkelig fin elektronisk cigaret. Jeg blev mildest talt meget overrasket på den mest positive måde. Det er utroligt at jeg ikke selv har tænkt på dette alternativ noget før, men har enten forsøgt mig med tyggegummi eller plastre eller en kold tyrker som man nu siger. Og ingen af delene har hjulpet. – især plastrende var en dårlig løsning for mig, jeg fik voldsom nældefeber der hvor plastret havde siddet, uf det kløede!

Nu ved jeg godt det ikke er mange dage siden det var juleaften, men jeg har faktisk ikke røget en cigaret siden.  Har heller ikke haft behovet for det. Min fine e-cigaret har simpelthen givet mig et super alternativ. Og hvis det fortsætter sådan her, så kommer jeg aldrig til at savne de rigtige cigaretter, for nu har jeg dampen i stedet. Imorgen aften er det jo som bekendt nytårsaften, og jeg tror simpelthen heller ikke at jeg kommer til at “falde tilbage” eller “falde i” med at ryge en normal cigaret – lysten er der ikke.

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>