Der er meget at glæde sig til

browse-3Vi nærmer os foråret og den tid, hvor jorden bliver klar til såning af nye blomster og urter, men mens vi venter på, at jordens temperatur stiger til over frysepuntet, har jeg planlagt en tur sydpå. Det er en flodbådsferie, der heldigvis også kommer til at byde på masser af naturoplevelser og lokale blomster og krydderurter, som jeg glæder mig til at tage et kig på, selvom turen primært handler om at slappe af – og ikke om arbejdet.

Vi har bestilt en flodbåd med plads til hele familien til turen, der går til Frankrigs smukke floder og landskaber – og jeg må indrømme, at jeg glæder mig til at komme af sted. Der er ikke noget bedre end en ferie med masser af natur, tæt på familien og med mulighed for at smage på de lokale råvarer og nyde lækker mad. Jeg glæder mig til at se, hvordan Frankrig tager sig ud fra det våde element, og hvordan det bliver at dele en båd og ikke et hotelværelse, med familien.

Udover at befinde os til vands, skal vi også ud at vandre i den smukke, franske natur – og det er nok her, gartneren i mig alligvel ikke vil kunne dy sig for lidt “arbejde” på ferie – jeg vil nemlig rigtigt gerne tage et nærmere kig på vegetation og planteliv i den vilde, franske natur for at forstå mere om de muligheder det verdensberømte franske køkken har fået af den omgivende moder natur. Det bliver spændende og jeg håber, jeg kan uploade et par billeder til jer, når jeg kommer hjem fra turen.

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>