Det rigtige udstyr til nye hobbygartnere

browse-1

Som gartner er man ude i al slags vejr – og det gælder selvfølgelig også hobbygartnere, men hvor meget udstyr skal man regne med at investere i, når man begynder på hobbygartneri? Det er der faktisk flere af mine venner, der har spurgt mig om, og derfor tænkte jeg på, om det ikke var noget at skrive et par linjer her på bloggen som en slags mini-huskeliste til alle dem, der gerne vil i gang.

Det basale udstyr har du sikkert allerde – en regnjakke, et par gode gummistøvler, handler i forskellig tykkelse og med forskellig slidstyrke (her kan dert være. du skal tage et kig i gemmerne og købe de handsker, du mangler) samt en solhat af den ene eller anden slags.

Når du har de her ting plus et par gamle skjorter eller t-shirt, et par gode lune trøjer og nogle cowboy-busker, der gerne må gå i stykker, ja så har du dit basisudstyr parat. Der er selvfølgelig en masse udstyr, du mangler – spade, skovl, rive, lugejern, potter og meget andet, men når vi taler udstyr til at klare det meste danske vejr, er du godt dækket ind.

Hvis din regnjakke er i god kvalitet, fungerer den nemlig også som en windbreaker, som din hud samtidigt kan ånde igennem. Derfor behøver du i lange perioder kun den og en varm trøje for at holde varmen ude (du arbejder jo). Når det virkelig bliver vinter, er der ikke meget arbejde at lave i haven, så det behøver du ikke tænke på.  Og når du har udstyr til regnvejr, har du (desværre) det vigtigste udstyr til at komme ud og passe haven i Danmark.

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>