Endnu et år på messen

1402899_aster

Så er GGgreve igen blevet inviteret til afholde seminar til det årlige gartner marked i Frederikshavn. Det var åbenbart en succes sidste år, så igen i år har vi fået mulighed for at holde dette. Vi var rigtig glade for at få denne fornøjelse sidste år, men er endnu gladere for at for æren igen i år. Sidste år fik vi lavet en banner, og gik meget op i at vise folk hvem GG greve var. Dette har også efterfølgende været godt for os, da vi både her på bloggen har fået flere læsere, men også er blevet kontaktet med lignende tilbud. Derfor har vi i valgt i år at få lavet pæne plastikposer med påtrykt navn, som vi giver til de lyttende med en folder omkring hvem vi er, samt med lidt vejledning, og en smule af vores specielle gødning. Vi har endvidere fået lavet nogle små papirsposer med på trykt logo med navn som vi benytter til vores salgs bod.

Vi har igen i år valgt at have en slagsstand på messen hvor vi både sælger ud af vores egne kreationer, men også giver et godt råd med på vejen. Staden kan findes i stand nr. 5 fredag og lørdag, og stand nr. 20 søndag. Der brude være rig fornøjelse til at få sig en god sludder for en sladder, og i år er der også indrette et godt cafë område, så alle kan få sig en god kop kaffe og et stykke kringle.

Håber at se så mange af jer fastelæsere på messen.

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>