Er foråret mon endelig på vej?

Her er vi en lille gruppe gartneri-entusiaster, der vil skrive om løst og fast omkring det at være Gartner i Greve. Det ser så småt ud til, at foråret endelig er på vej. Sneen er næsten væk, og det er begyndt at blive en anelse varmere udenfor. Dette betyder selvfølgelig at i endelig kan skifte jeres vinterdæk ud med nogle sommerdæk. Dette er en rigtig dejlig følelse, da det jo betyder at vejret endelig er på vej til at blive bedre efter en rigtig rigtig lang vinter. Så på med de dæk, og nyd en dejlig køretur her i det skønne forårsvej.

Her på siden er vi selvfølgelig rigtig glade for at vejret endelig er blevet bedre. Dette betyder nemlig at vi kan begynde at bevæge os ud i haverne, hvilket vi holder så meget af. De første tegn på, at foråret er på vej har allerede vist sig. Dette er selvfølgelig påskeliljerne, som blomstre op, alle mulige forskellige steder, hvilket er et skønt syn.

Nu kan vi endelig begynde at gøre haven forårs klar, og få plantet de resterende planter, så haven kommer til at se skøn og frodig ud her til sommer.

Er i begyndt at bevæge jer ud i haverne derude?

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>