Foråret er endelig ved at være over os!

Hej derude. Ja vi er rigtig glade her på siden, da foråret og sommeren endelig er ved at vise sig frem fra sit skjul. Temperaturen er steget markant, og solen skinner fra en skyfri himmel. Det må siges at være et skønt syn, specielt for os gartneri entusiaster. Vi kan endelig begynde at bevæge os ud i haverne igen, og gøre disse klar til sommeren. Det er nu ved at være tid til, at komme du og rydde op i haven efter vinterens lange præg. Der ligger blade og flyder i hele haven, og trænerne og buskene, m.m. trænger til at blive forårs klar. Der findes jo ikke noget bedre end at gå og pusle ude i haven, det er afstressende og super dejligt.  Vi plejer som regel, at benytte os af plastposer, når der skal ryddes op i haven, men de mangler ligesom lidt stil, hvilket er derfor vi har anskaffet os nogle muleposer. Når der skal være stil over haven, skal der så sandelig også være stil over redskaberne, hvilket i dette tilfælde er en flot og stilfuld mulepose.

Det kan vi sagtens anbefale til jer derude, hvis i er trætte af de traditionelle plastikposer. Måske er det bare os der er for glade for stil, men vi syntes det er en super flot løsning.

Har i gjort jeres haver forårs klare derude?

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>