Foråret er i sigte

Ja jeg ved skam godt at landskabet stadig er kridhvidt af sne, og der stadig er en bidende kulde udenfor. Men vi kan ikke komme udenom at foråret er i sigte, og vi forhåbentlig snart kan komme ud og makke i haverne igen. Det savner jeg utroligt meget i min hverdag, det er bare så dejligt afslappende og afstressende.

Jeg har allerede skaffet mig en god portion plastikposer, til alt det kommende haveaffald. Jeg har en rigtig stor have, da jeg simpelthen ikke kan få nok af planter, træer, buske, og generelt prøver jeg at skabe en rigtig smuk have. Jeg har haft en have arkitekt til at komme og tegne en tegning for mig, så jeg havde et udgangspunkt der jeg startede med havearbejdet. Jeg er næsten i mål med planen og jeg syntes min have er blevet rigtig flot, hvilket også er derfor jeg nyder tilværelsen så meget ude i det grønne.  Jeg går meget i op miljø, så meget at selv mine plastikposer skal kunne genavendes og være godt for miljøet. Jeg køber mine plastikposer i et slidstærkt materiale såsom LDPE, HDPE og MDPE. . Jeg plejer at købe komposterbare plastikposer af majsstivelse og biologisk nedbrydelige plastikposer. Disse to varianter er rigtig gode for miljøet, hvilket betyder rigtig meget for mig.

Glæder i jer også til foråret springer frem?

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>