Forårets projekter

Vi nærmer os hastigt marts måned og det betyder forår, i hvert fald ifølge kalenderen. Jeg har dog været ved at kigge på vejrudsigten og det er ikke ligefrem fordi den lover vanvittigt høje temperaturer. Men derfor er det alligevel tid til at komme i gang med forårets projekter. Haven skal selvfølgelig have et skønhedstjek og der skal plantes et par nye planter. Derudover har jeg et andet projekt, som ikke har så meget med haven at gøre, men som jeg synes, kunne være passende at komme i gang med samtidig med haven. For når man alligevel skal i gang med noget nyt, kan man lige så godt begynde på flere ting.

En af fordelene ved at være gartner er jo, at man arbejder udendørs og til hver en tid kan nappe en smøg. Det har jeg altid været glad for og synes den friske luft er noget af det bedste ved at være gartner. Her på det sidste har jeg dog hørt og læst en masse om en e-cigaret med nikotin, som skulle være sundere end almindelige cigaretter. Jeg har undersøgt det nærmere og fundet ud af, at man på en nem måde kan gå fra alminelige cigaretter til e-cigaretter med nikotin og derefter trappe ned med nikotinen og til sidst blive helt nikotinfri.

Jeg fandt ud af, at det ikke er selve e-cigaretten, der afgør, hvorvidt der er tale om en e-cigaret med nikotin, men den e-juice, man påfylder cigaretten. Så hvis man vælger e-juice med nikotin til at fylde på sin e-cigaret, kan man indånde nikotin, ligesom ved almindelige cigaretter. Jeg har nu købt min første e-cigaret og en e-juice med traditionel tobaksmag med nikotinstyrke og er meget spændt på, hvornår den kommer. Så venter vi også bare på at frosten forsvinder, så haven også kan blive fornyet.

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>