Havetid i sigte

741102_66924868[1]

Er du også træt af at gøre rent indenfor i takt til musikken fra dine ørepropper?! Vi er og vi kan snart ikke vente mere på at kunne gå i haven hver dag. Der har da været enkelte dage allerede, hvor man har kunne gå lidt og lue lidt efter den lange vinter. Det er meget værdsat, men ikke desto mindre, byder vi solen velkommen. “Vi vil have flere timer med dig

Hos os har vi fået beskåret træer og busker, græsplanen er tjekket og klar til at få i en opgradering. Vi prøver at være lidt tålmodige mht. plantning og videre arbejde, da marts jo ofte bringer nogle frostnætter, desværre. Det handler nok på det her tidspunkt i bund og grund om tålmodighed. Det ville da også være ærgerligt at gøre et godt stykke arbejde som man måske ikke kan bruge så meget!!

Vi er ved at overveje nye blomster og planter – Hos os tager vi altid min mor med i det lokale havecenter og for at  købe nyheder til vores haver. Det er noget vi begge sætter pris på.

Derudover skal vi have klargjort køkkenhaven. Det er godt at gøre det tidligt, så den er hel klar til ‘befrugtning’. I den kommende weekend, har vi planer om at plante et par smukke forårsbuske. Der er ikke noget som at have en hel park der i baghaven allerede tidligt på året. Vi overvejer Hamamelis og Kirsebærkornel. Vi plejer altid at have forsythia, så den holder vi os til – den giver mange komplimenter. Men så vil vi prøve en udover i år!

Hvilke indkøb har du planer om at gøre dig i år?

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>