Husk planterne, mens du er på skiferie!

busk

Der er mange, der tager på skiferie i løbet af vinteren, og det kan man jo godt forstå, for det er fantastisk at komme op i bjergene (selvom der ofte ikke er så mange planter at finde i de højder). Jeg vil dog lige komme med en løftet pegefinger til alle jer, der allerede nu drømmer jer langt væk til franske alper eller norske fjelde. Husk nu jeres planter derhjemme!

Det gælder sådan set for alle ferier, at man gang på gang ser folk smide deres hårde arbejde ud af vinduet, når de glemmer at deres planter jo selvsagt ikke pludselig holder op med at have brug for sollys, den rigtige temperatur og vanding, bare fordi man tager på ferie.

Det er ikke bare ærgerligt, det er også super nemt at undgå, for det er bare at lave et lille skema for alle de kommende ferier og en tilhørende plan for, hvem der tager sig af planterne, mens man er væk. Der skal være klare instruktioner at finde til dem, der skal tage sig af planterne, så de ikke er i tvivl om, hvordan de skal vande dem osv. Og så er det problem løst! Ja, hvis du da kan finde nogen, der gerne vil hjælpe dig, mens du er væk – og som ikke selv skal af sted i uge 7 ;o)

 

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>