Ikke på kompromis med træning og fitness

1347817_14541035[1]

Fitness i det fri

Nu begynder vejret langsom efter en meget sløv periode at blive varmere. Dette er gode tegn for os havemennesker og gartnere. Dette betyder også, at man bør komme ud i det fri og arbejde med sin konditionstræning med lange løbeture. Der er ingen undskyldninger.  Jeg har glædet mig længe til at komme ud af fitness centret og ud i det fri og arbejde på min konditionstræning. Det giver en eller anden form for frihed, at man kan løbe i det fri og således arbejde med sin konditionstræning, mens man nyder naturen og det skabte frirum.

Jeg er ikke den største fitness entusiast, da jeg føler mig indelukket og mangler noget at se på. Netop derfor glæder jeg mig over de lyse tider og forhåbentligt løb og konditionstræning i det fri.

 

Løb hjælper på vægttab

Min kone ønsker et vægttab indenfor en rimelig kortsigtet periode, og vi har derfor tilrettelagt en konditionstræning, der skal være en hjælp til vægttab. Det er ikke fordi hun ønsker et vægttab på over 10 kg, men I ved de gængse 5 kg., som det umiddelbart lyder til er ‘normalt’ for kvinder?!

Jeg vil meget gerne i form, så vi har lavet et program for en konditionstræning, der desuden skal hjælper hende til et vægttab på de 5 kg. inden jul.

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>