Inspiration til haven!

Hej allesammen. Nu hvor foråret endelig er ved at være over os, og forhåbentlig bliver, trænger de fleste til at få gjort noget ved deres haver efter den lange og kedelige vinter, som har taget hårdt på haverne.

Folk trænger til inspiration iform af nye træer, planter, buske, og generelt hele indretningen af haven. Der findes jo rigtig mange gode råd, at give derude, men det kommer selvfølgelig også an på hvordan jeres stil er og hvad i præcist gerne vil have i jeres haver.

Mange finder inspiration igennem farverige blomster og træer, som skal give haven et nyt liv og et frisk pust. Men der findes også muligheder, som at anskaffe sig en pavalion, eller en lille dam i haven for at få en anderledes og unik have. Det er med at få det til at se så naturligt ud som muligt, som om man havde tage et stykke fra naturen og placeret det i siden egen have.

Til alt haveaffaldet, skrev vi i vores tidligere indlæg, at vi ønskede os nogle muleposer, får at give haven et ekstra præg af stil. I kan læse mere om disse muleposer her.

Vi vil gerne at i sender spørgsmål til os, omkring hvilken stil i ønsker, så skal vi komme med gode råd.

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>