Julegaven til konen

Det er december og haven og jorden er frosset til. Der bliver brugt mere tid på at skovle sne end at pusle i haven.

Det er selvfølgelig trist, men man kan ikke andet end at glæde sig til foråret når man kan stå i skoven eller i haven og se alt lige så stille spire frem i de smukkeste grønne farver.

Nå nok om det, som i nok kan høre savner jeg min have og foråret :)

Men som sagt er det december måned og julen nærmer sig – Det betyder også at der skal købes en gave til fruen men hvad pokker skal man finde på? Nogle gange når jeg kigger på hendes ønskeseddel er det næsten et fremmedsprog for mig. Så ønsker hun sig en pude fra HAY eller en lysestage fra Lene Bjerre eller et par nye støvler med et navn jeg slet ikke kan huske.

Det eneste jeg var i stand til at finde var den der pude. Men come on – skal man virkelig give konen en pude i julegave? Det er selvfølgelig hvad hun ønsker sig men personligt synes jeg stadig det er lidt fesent. Så hvad skal jeg ellers give hende?

Jeg er selvfølgelig ikke meget bedre selv. Har ønsket mig nyt arbejdstøj og nye høreværn, men det er jo nyttigt ting, men det siger man selvfølgelig ikke til damen 😉

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>