Konference ved Idrættens Hus

1254520_81286112[1]

Hvorfor Idrættens Hus?

Det er vigtigt, at alt glider ‘let’ og at de konference deltagende føler, at der er styr på konferencen og arrangementet. Derfor er det en god idé at benytter nogen, der ved, hvad det vil sige at afholde en konference.

Idrættens Hus er et rigtig godt bud, da de har lokaler, der passer til både 30 og 300 deltagere. Derudover er Idrættens Hus et hotel, der har specialiseret sig i konference og dine deltagere kan derfor overnatte på stedet og arrangere sig 100 % i dit arrangement.

Der findes fantastiske faciliteter til afholdelse af konference og desuden er personalet fuldt professionelle med god erfaring samt mange gode idéer til underholding og selve afholdelsen. Du kan se mere om afholdelse af konference og konferencelokaler hos Idrættens Hus her.

Praktiske oplysninger

Hotel og konferencecentret har faciliteter på 33.000 kvadratmeter fyldt med muligheder med 65 værelse og en fyldt fungerende restaurant, der er klar til at servicere alle hotellets gæster.

Idrættens hus har beliggenhed her:

Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Åbningstider:

Mandag – lørdag: Kl. 7:30 – 22:00
Søndag: Kl. 7:30 – 21.00

Idrættens Hus kan kontakter pr. telefon eller mail for mere information:
Telefon 43 26 26 26
receptionen@dif.dk

 

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>