Oplev naturen på en bådferie!

Her er vi en lille gruppe gartneri-entusiaster, som ser mere og mere frem til foråret. Vi er snart i april måned og der ligger stadig sne udenfor, hvilket jo uden tvivl er et ærgeligt syn for os gartneri entusiaster. Her på siden er vi nogen der går og drømmer om en en ferie til udlandet, med bådudlejning, for at sejle rundt og se landskabet. Her kan vi se alle de skønne planter og træer, som vi ikke er vant til herhjemme og måske få gode ideer til de danske haver. Herudover kan vi tage et ophold på en sejlerskole for at måske selv få lov til at sejle rundt og derved opnå en endnu mere behagelig tur, hvor vi selv bestemmer tempo og fart.

Vi er før nogen her på siden som har været på sådan en herlig tur til udlandet, hvor vi har lejet en båd og sejlet på floderne og søerne. Dette gav en virkelig god inspiration, hvor en af os blandt andet fik lavet en lille dam i haven, med nogle udenlandske blomster omkring, og i dammen. Dette ser rigtig flot ud, og giver uden tvivl haven et rigtig fint og anderledes look. Dette er en rigtig dejlig måde at holde ferie på for os gartneri entusiaster, og vi kan uden tvivl anbefale sådan en type ferie.

Hvad mener i derude? ville i kunne holde sådan en ferie?

 

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>