Plantorama – anbefaling

1287018_32051752[1]

Vi er store fans er Plantorama og der er jo mange afdelinger rundt omkring i landet – derfor vil vi her fortælle om, hvorfor Plantorama er så fantastisk.

For det første kan man finde tonsvis af råd, tips og guider til sin have. Dette gælder lige så vel for have-entusiaster som for den mindre erfarende, der blot ønsker sig en have,der er præsentabel. Personalet er utrolig velvidende og dygtige til at hjælpe, hvilket jeg satte stor pris inden jeg selv havde min nuværende viden om haveforhold. Der er der stadig områder, hvor jeg spørger til råd. og her er der altid svar at finde.

Der er i år stort fødselsdagsbrag den 10. marts, hvor der er køtilbud og rundstykker. Endnu en god grund til at køre afsted og fylde bilen op.

Derudover er det tæt på påske og en perfekt anledning til at få købt en masse som man kan bruge endnu mere tid hen over påsken.
Plantorama er uanset om du ønsker at dyrke en køkkenhave, en park af en have eller en mindre have med enkelte blomster. Personalet er gode til at vejlede dig hen mod de arter, der passer dig og din personlighed. Hvor tid selvfølgelig spiller ind. Her på siden bruger vi utroligt meget tid på haven, men for Jer, der måske følger med her på siden, der er knap så erfarende, er der råd at hente her.

God fornøjelse:)

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>