Rygestop, ja tak!

Så skal det altså være nu… Jeg har besluttet at stoppe med at ryge. Ja det er meget hyggeligt når man går i haven og arbejder og det er hyggeligt på de kolde efterårsdage når man kæmper for at få varmen, men nu går den bare ikke længere. Jeg har røget siden før jeg blev gartnerlærling og det er efterhånden mange år siden jeg blev udlært og det er jo ikke sundt og er længe ovre det punkt hvor rygning er smart. Jeg er dog bange for at jeg har ryg som en regnorm så har planer om at tage alternative metoder i brug. Har læst om en effektiv e-cigaret, der skulle kunne erstatte de almindelige cigaretter og med tiden hjælpe en med helt at holde. Det lyder jo vældig smart. Ved også at konen ville blive henrykt hvis hun slap for at lugte til min dårlige røg ånde.

Motivationen bage det hele er nok også at min dejlige kone er blevet gravide. Det sætter tingene i perspektiv og man bliver sq lige nødt til at revurdere sit liv og sine dårlige vaner når sådan et lille nyt menneske skal sættes i verden. Man vil jo give det, de bedste forudsætninger, så nu går jeg fra cigaretter til en c-cigaret. og så er målet indenfor de næste par år at holde helt :)

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>