Rygning i haven

Vi er her på siden en lille gruppe gartneri-entusiaster, og sætter stor pris på, at være ude i haven! Jord under neglene, samt skabe liv iform af planter er lige os :)

Vi har på det seneste fulgt nogle debatter omkring rygning i haverne, samt den nye rygelov. Dette har resulteret i, at vi her på siden har fundet en række alternativer til jer. Her på siden kan vi anbefale de omtalte e-cigaretter. Nærmere betegnet, modellen lavatube 2200 Mah. Ved at benytte denne form for cigaret, slipper man får aske i haven og samtidig er den bedre for dit helbred, hvilket jo betyder der bliver slået 2 fluer med et smæk. Denne e-cigaret er derudover meget smart, idet at den har en variable styrke. Nogle dage kan man have mere rygetrang end andre, hvor man der kan indstille e-cigaretten med forskellige styrker med damp. Dette er meget smart! Derudover kan vi også anbefale modellen lavatube mini. Denne model har de samme egenskaber som modellen lavetube 2200 Mah. Denne e-cigaret er dog mindre og derved nemmere at håndtere!

Ved et benytte disse e-cigaretter kan du sagtens gå og dampe løs ude i haven, uden det sviner og samtidig er de sundere! Dette syntes vi er en strålende ide! :)

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>