Selv havemænd kan komme galt afsted

951740_no_answer

I sidste uge mens jeg gik og stablede nogle fliser nede i mit skur, så kom jeg pludselig meget galt afsted. Min mobiltelefon faldt simpelthen ud af lommen på min skjorte, og landende på fliserne med et brag.

ved første øjesyn så den helt forfærdelig ud, og jeg var rigtig træt af situationen. Jeg fik lagt telefonen forsvarligt i en lomme, og fik gjort fliserne færdig.

Da jeg kom ind fra haven igen, viste jeg min kone min telefons  ny erhvervede  udseende, og hun var ligesom jeg heller ikke vildt begejstre for hvordan det nu så ud!

men hun foreslog mig at ringe til vores søn, og høre ham ad hvad i alverden jeg så skulle stille op. Begavet som han nu engang er, ihvertfald lige på det område i forhold til mig selv, så kunne han fortælle mig at det er muligt at få skiftet glasset. Jeg har en iphone telefon, og da det ikke er en af de nyeste modeller så gav jeg 500 kr for at få skiftet glasset.

Det synes jeg faktisk var en ret fair pris, hvis man holder det op imod at telefonen koster 5.000 kr fra ny af, men med det ødelagte glas var komplet ubrugeligt. Derfor kan det altså godt betale sig at benytte sig af en iphone reparation

Dog så tog jeg også hurtigt min søns råd til efterretning og købte et såkaldt cover til den – det er et beskyttelses etui som gør den mere modstandsdygtig overfor f.eks. at blive tabt eller få stød.

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>