Sensommerens skønheder

Der er intet som at knokle i haven om foråret, gøre den klar til sommeren og fjerne den hårde vinters slid. Se blomsterne og træerne springe ud og dufte sommeren komme. Som gartner er det jo de varme tider der tiltaler mig mest. Jeg elsker når naturen får frit spil og kaster sig ud i endnu en sæson med blomster og nye skud. Når man nærmere sig den 1. maj springer træerne ud og alting bliver lige så stille grønt. Sommeren kommer snigende og man kan mærke det kribler i fingrene. Sommeren betyder også at man skal ud og have nyt arbejdstøj, det gamle fra sidste sæson er jo ved at være godt slidt, og ligesom naturen springer ud med ny beklædning vil vi gartnere også være med.

Når man nærmer sig sensommeren her i september kommer kulden snigende. Det gør dog ikke naturen mindre skøn og man ved at de smukke efterårsfarver nærmer sig med listesko. Det er ikke kun naturens efterår der nærmer sig, det sammen gælder for mit arbejdstøj. Det bliver hurtigt slidt når man elsker sit job og så er det jo godt at jeg altid køber mere end et sæt, så der er lidt at skifte imellem. Det betyder også at jeg ikke behøver købe nyt før næste forår.  Til den tid overvejer jeg dog at købe Mascot arbejdstøj, bare for at prøve det af. Har kun hørt gode ting om det arbejdstøj, så hvorfor ikke give det en chance.

Nyd nu sensommeren alle sammen :)

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>