Silkesengetøj – for hygiejne og behagelig nattesøvn

1179010_75961020[1]

Silkesengetøj giver dig en bedre nattesøvn

Det er bevist, at silkesengetøj giver dig en bedre nattesøvn, fordi netop sengetøj af silke formår at hjælpe dig til at holde en jævn kropstemperatur. Derved oplever du hverken svedturer eller ‘forfrysninger’. Jeg vågner tit fordi det er for varmt under dynen. Det gælder såvel om sommeren som om vinteren. Og derfor overvejede jeg ikke længe om jeg skulle skifte mit bomulds sengetøj ud med silkesengetøj. Det er især nok silkedyner, der hjælper med en jævn kropstemperatur, men silkesengetøj giver også et stort bidrag. Læs om silkedyner i næste afsnit

Min nattesøvn er silkesengetøj helt optimal, hvilket betyder, at jeg får meget mere ud af dagen. Tidligere har jeg grundet nattens svingninger haft mindre produktive, hvilket silkesengetøj er kommet til livs.

Desuden har husstøvmider svært ved at leve i silkesengetøj og derfor vil skiftning til silkesengetøj selvfølgelig være godt som allergiker eller astmatikere. Som ligeledes giver en betydelig formindskning af støvmider, hvilket giver dig en bedre nattesøvn.

Silkedyner for den perfekte søvn

Min perfekte nattesøvn har nok hovedsageligt noget at gøre med silkedyner som giver din kropsvarme lov til at blive ledt væk fra dynen, så du derigennem holder en jævn temperatur, hvorimod de almindelige dyner holder på varmen som er årsag til svedturer.

Personligt synes jeg derfor, at køb af silkedyner er det bedste man kan gøre for sig selv. Hvis man udskifter til både silkesengetøj samt silkedyner, vil man virkelig kunne mærke en forskel og et overskud i hverdagen, fordi man får den mængde søvn man behøver og på det rigtige niveau hele natten.

 

 

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>