Sjov med p-vagten

Selvom det ikke har så meget med gartneri at gøre kunne jeg simpelthen ikke lade være med lige at dele en lille historie med jer. På JP læste jeg en artikel om en fynbo der var alle p-vagters skræk. Og vi kender det jo alle når man har fået den der bøde for lige at holde på stregen eller komme 5 minutter for sent. Og vi hader det alle. Derfor kunne jeg heller ikke alde være med at smile da jeg læste denne artikel og tænkt ved mig selv at det var sejt gjort. En gammel mand der ikke gider finde sig I at nogle p-vagter bøjer reglerne til deres fordel, eller hvert fald undlader at informere om hvad der giver bøde. Som da han holdt udenfor en markeret bås, men der ikke stod noget på skiltet om at man ikke måtte det. Fedt at han ikke bare bøjer sig og betaler og endnu mere fedt at p-selvskabet så er nødt til at ændre skiltet. Selvfølgelig mener jeg ikke at man skal snyde systemet og man skal også betale sin bøde hvis man har overtrådt de regler der er for den specifikke parkeringsplads, men man skal heller ikke finde sig i alt.

Jeg faldt også over en anden artikel som virkelig fik mig i godt humør. En familie der er blevet taget i social bedrag – så kan de lære det, får jeg lyst til at sige. De havde ladet sig separere så konen kunne få ekstra ydelser, men på ferie billederne kunne kommunen så se at de var taget på ferie sammen. Jeg kan ikke lade være med at fryde mig når sådan noget sker, for det er vi andre hårdtarbejdende mennesker der skal betale for at udsatte familier kan få ekstra støtte. OG er familierne udsatte så gør det jo ikke noget, for aå har de brug for hjælpen, men når folk snyder på den her måde, så synes jeg det er skønt at de bliver snuppet.

Det er sådan nogle historier, der gør hverdagen lidt sjovere.

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>