Te nydelse i naturen

1395655_78101358[1]

Nyd din yndlings te på dit yndlings sted

Jeg vil i dag komme med et lille te tip til Jer, der trænger til afslapning og afstresning på en lidt anderledes måde en normalvis. Tænk på dit yndlingsted i nærheden af din bopæl eller måske med en kort køretur. Medbring et tæppe, snacks og din yndlings te og voilà. Den hygligste ‘picnic’.

Nu når vejret er skønt, kan man skifte den almindelige te ud med nedkølet te eller iste. Det kan stadig være lækkert med varm te til de kølige sommer aftenener, men til de varmere aftener er det super lækkert med iste, som er et godt alternativ til en god drink eller cocktail.

Lav din egen iste med grøn te

Det er super lækkert med en hjemmelavet iste og virkelig let at lave. Alt du skal bruge er te og evt. isterninger og frugt, og du har den lækreste te i nedkølet form. Jeg foretrækker at bruge grøn te, fordi den er lidt mildere i smagen og ikke blive så bitter, når den afkøles, men selvfølgelig kan andre slags te anvendes.

Grøn te er mild, og det er derfor ekstra lækkert at tilføje sine yndlings frugter som giver illusioner om en spansk sangria. Jeg bruger gerne en grøn te med frugtsmag såsom bær, citrus, æble osv. og tilføjer så frugter for syns- og smags skyld. En god idé kan være at give den nedkølet te en omgang isterninger for at give din te det sidste touch.

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>