Tilbage igen fra et herligt kursus!

Hej allesammen. Så er vi tilbage igen efter et kanon godt kursus. Som bestod af teambuilding øvelser, lege, en masse relevant viden og teori om faget gartneri og meget mere. Sikke dog en fantastisk oplevelse, som vi ønsker alle jer interesserede for faget derude, vil prøve engang. Det er hundrede procent det hele værd!

Vi fik lært en masse om det vi havde håbet på og havde fået at vide som indgik i dette kursus, hvilket var intet mindre en fantastisk. Vi lærte hvordan man præcis gjorde en have forårsklar, /sommerklar, hvilke planter der vil gøre ens have enestående, og give haven karakter. Vi vil selvfølgelig udover dette indlæg, fortælle jer læsere derude hvad vi har lært, som vi ønsker at bringe videre til jer derude, så i kan opnå nogle flotte haver. nogle af os her på siden, er efter dette kursus blevet overbevist om at vi vil stille op i nogle havekonkurrencer, omkring hvilke have der er de flotteste her i landet. Vi har motivationen og passionen for dette, hvilket er derfor vi finder det helt naturligt at stille op til en vaske ægte konkurrence.

i kan selvfølgelig også stille op, hvilket ville gøre det mere spændende, vi giver jer yderligere informationer om denne konkurrence senere hen!

I kan læse mere om dette kursuscenter her.

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>