Vinterblomster og gødning

Nu når vinteren nærmere sig, så kommer det store vintermarked hvor G greve i år vil varetage en stand. Her vil vi både sælge ud af vores smukke blomster, gødning, buske mv.. Men endnu bedre, så er vi også blevet inviteret til markedet for at dele ud af vores viden omkring alt som en professionel gartner nu ved – og især et team med så store erfaring som vi har.  Vi har taget det meget seriøst og tropper 4 stærke mænd op, med skilte, foldere, og gratis gødningsprøver (af vores helt egen blanding – som er særlig egnet til før vinter gødning).

Vi har været ude og finde det helt rigtige udstyr til markedet, hvilket også omfatter et meget professionelt skilte, således ingen er i tvivl omkring hvem g greve er.

Markedet vil forløbe over 3 dage, og vi vil være at finde ved markedet indgang de første 2 dage – hvorefter vi den sidste dag vil være at finde med blomster salg på stand 7. Vi har især fokus på standhaftige planter som med vores helt specielle gødning, kan klare vinteren, selvom du ikke har erfaringer med vinterblomster. Dette betyder også at hvis du ikke gider passe planten, så kan det næsten også gå, da disse kræver minimal pasning.

Vi ser frem til at se jer til vinterens største vintermarked.

Related posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>